banner

Nevzat Kulaberoğlu görevinden ayrıldı




Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, görevinden ayrıldı.

nevzatNevzat Kulaberoğlu'nun 5 yıldır sürdürdüğü Uğur Okulları Genel Müdürlüğü görevini kendi isteğiyle bıraktığı öğrenildi. Kulaberoğlu'nun görevden ayrılışını twitter mesajıyla duyuran Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Uğur Okullarının Genel Müdürü çok değerli kardeşim Nevzat Kulaberoğlu 5 yıldır sürdürdüğü görevinden kendi isteği ile ayrılmıştır. Çalışma süresi boyunca Uğur ailemize cok değerli katkılarda bulunmuştur.Kendisine çok teşekkür eder, yeni yaşamında başarılar dilerim."

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.