banner

Milli Eğitim Vakfı’nın kurucusu vefat etti




Milli Eğitim Vakfı'nın kurucusu ve 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün de yaratıcısı olarak bilinen emekli Tuğgenerel Osman Güngör Feyzoğlu hayatını kaybetti.
osman_feyzogluMilli Eğitim Vakfı’nın kurucularından ve ilk olarak 1981 yılında kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün yaratıcısı emekli Tuğgeneral Osman Güngör Feyzoğlu, hayatını kaybetti.
Feyzoğlu, son olarak 1984 yılında Millî Eğitim Bakanlığı’nda Yüksek Danışma Kurulu Başkanı unvanıyla Bakan Yardımcısı olarak görev yapmıştı. Feyzoğlu, bugün; Ankara Kocatepe Camisi’nde düzenlenecek törenin ardından Gölbaşı Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.