banner

TÖZOK YİK Başkanı Cem Gülan'ın istifası kabul edilmedi




Türkiye Özel Okullar Derneği Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Cem Gülan, dernekteki tüm görevlerinden istifa ettiğini açıkladı. Gülan’ın, özel okullar tarafından yürütülen deprem projelerine yönelik Milli Eğitim Bakanının bazı uygulama ve açıklamalarına tepki olarak istifa ettiği belirtilirken, Gülan yaptığı açıklamayla istifasını geri çektiğini duyurdu.

cem_gulan_istifaTürkiye Özel Okullar Derneği’nde beklenmeyen bir istifa yaşandı. 1992 yılından bu yana dernekte farklı kademelerde görev alan ve son olarak Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Cem Gülan istifa etti. Deprem günlerinde özel okulların bir çok projeyi hayata geçirmeye çalıştığı bu dönemde Gülan’ın istifası şaşkınlık yarattı. Gülan’ın, özel okullar tarafından yürütülen deprem projelerine yönelik Milli Eğitim Bakanının bazı uygulama ve açıklamalarına tepki olarak istifa ettiği belirtiliyordu.

Cem Gülan sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla istifasının nedenini açıklarken, istifa sonrası TÖZOK Yönetim Kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu üyelerinin istifasını kabul etmemesi, sektörden devam etmesine yönelik istekleri de değerlendirirek göreve devam etme kararı aldığını bildirdi. doğrultusunda 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.