banner

MEB izinsiz kurumlara karşı ihbar linki kurdu




MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü izinsiz eğitim faaliyeti yürüten yerlerin ihbarı için web sitesinde “İzinsiz Eğitim Faaliyeti İhbarı” linki açıldığını duyurdu.

mebMEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü izinsiz faaliyet gösteren yerlere karşı yeni bir önlem daha aldı. Valiliklere gönderilen yazıyla ihbar linkinin kurulduğu bildirilirken, linkten yapılan bildirimlerin belli periyotlarda ilgili valiliklere iletileceği belirtildi. Yazıda şu ifadelere yer verildi: “Bildirilen izinsiz eğitim faaliyeti ihbarlarının valiliğinizce oluşturulan izleme ve koordinasyon komisyonları tarafından değerlendirilip inceleme/soruşturma işlemlerinin ivedilikle başlatılması, başlatılan incelemelerle ilgili Bakanlığımıza bilgi verilmesi ve inceleme/soruşturma sonuçlandıktan sonra sonucundan da bilahare bilgi verilmesi hususunda bilgilerini ve gereğini rica ederim.”

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.