banner

Bin 386 memur alımı yapılacak




Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre, B Grubu (açıktan atama) yoluyla personel alımı yapacaklarını duyurdu.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre, B Grubu (açıktan atama) yoluyla Bakanlığa 171, bağlı kuruluşlardan Orman Genel Müdürlüğü'ne 730, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü'ne 403, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne de 12 olmak üzere mühendis, mimar, şehir plancısı, tekniker, teknisyen, biyolog, veteriner hekim, laborant, mütercim-tercüman, istatistikçi, rasatçı ve avukat görevlendirilecek.

Müracaatların ÖSYM'ye yapılacağı belirtilen açıklamada, ÖSYM tarafından yayınlanacak kılavuzdan detaylı branş şartlarının tespit edilerek, bu şartları taşıyanların tercih işlemlerini yine ÖSYM' ye yapacakları ve ona göre yerleştirilecekleri bildirildi.

Merkez Teşkilatına ayrıca KPSS 2011 yılı A grubu sınav sonucuna göre farklı branşlarda 70 uzman yardımcısının da alınacağı kaydedilen açıklamada, bununla ilgili ayrıntıların daha sonra ilan edileceği vurgulandı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun bütün adaylara başarılar dilediği ifade edilen açıklamada, personel alımı ile ilgili ayrıntılı bilginin, Bakanlığın internet adresinden alınabileceği belirtildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.