banner

Üniversiteliler en çok onu tercih ediyor




Ünlü şarkıcı Gülşen’e üniversitelerden bahar şenlikleri için oldukça yoğun talep olduğu belirtildi. Gülşen, bu yaz 13 kampüs konserinden 520 bin lira alacak.

Yorumcu kimliğinin yanı sıra besteleriyle de müzik sektöründe patlama yapan Gülşen’e üniversitelilerden büyük ilgi var. ‘Beni Durdursan Mı?’ adlı albümü 65 bin satan Gülşen, mayıs ayı boyunca hemen hemen her gün farklı bir üniversite kampüsünde konser verecek.

Üniversite konserleri 40 bin lira

Üniversite konserlerinden 40 bin lira alan Gülşen, vereceği 13 kampüs konserinden toplamda 520 bin lira kazanacak. Sahnede şarkıları kadar, dansçılarıyla birlikte yer aldığı koreografileriyle de görsel bir şov yapan sanatçı, her turnesinde farklı bir konseptle dinleyicilerinin karşısına çıkmayı planlıyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.