Öğretmenlik yüksek lisans başvuruları başladı




Yeditepe Üniversitesi, 2013-2014 öğretim yılı tezli ve tezsiz öğretmenlik yüksek lisans bölümüne öğrenci alınacağını duyurdu.

Yeditepe Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde 2013-2014 öğretim yılında açılacak olan Eğitim Programları ve Öğretim Yüksek Lisans Programı, yalnızca öğretmenler ve öğretmen olma hakkına sahip lisans mezunlarını kabul ederek, öğretmenlerin mesleki uygulamalarını ilerletecek konularda gelişimlerini destekleyecek.

Yeditepe Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü, eğitim sektörüne daha derin becerilerle donatılmış öğretmenler yetiştirmek üzere Eğitim Programları ve Öğretim Yüksek Lisans Programı’nı hayata geçiriyor. 2013-2014 öğretim yılında öğrenci kabul etmeye başlayacak olan program tezli ve tezsiz olarak ikiye ayrılacak. Akademik amaçlı olan Tezli Yüksek Lisans programının öğretim dili İngilizce; öğretmenlerin hizmet içi eğitim ihtiyaçlarını karşılama amaçlı olan Tezsiz Yüksek Lisans programının öğretim dili ise Türkçe olacak.

Eğitim Programları ve Öğretim Yüksek Lisans Programı aktif öğrenme, öğretim stilleri, sınıf yönetiminde yeni yaklaşımlar gibi öğretmenlerin mesleki uygulamalarını ilerletecek konularda gelişimlerini destekleyecek. Bu programa yalnızca öğretmenler ve öğretmen olma hakkına sahip lisans mezunları kabul edilecek.

Programa başvuru koşulları ve diğer bilgiler http://www.yeditepe.edu.tr/lisansustu/egitim-programlari-ogretim-yl adresinde yer alıyor

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.