banner

40 milyon dolarlık okul




Rönesans Grubu TED ile anlaşarak 40 milyon dolara mal olacak bir okul yapıyor.

suha_gunelTürkiye ve Rusya’da bulunan yaklaşık 2 milyar dolarlık ticari gayrimenkul portföyüne sahip bir gayrimenkul geliştirme ve yatırım şirketi olan Rönesans Gayrimenkul Yatırım, bir ilki gerçekleştirerek, İstanbul Küçükyalı’daki yeni alış veriş, iş merkezi ve otel projesine okulu da dahil ediyor.
Rönesans Yönetim AŞ Genel Müdürü Süha Günel Adana Optimum Outlet Alışveriş Merkezi’nin 1. kuruluş yıl dönümü kutlamaları sırasında Adana’da yaptığı açıklamada, Rönesans Gayrimenkul’ün, alışveriş merkezi halkalarına İstanbul, Ankara ve Adana’dan sonra İzmir’i de ekleyerek, Türkiye’nin lokomotif kentlerinde yerini aldığını söyledi.
Günel, alışveriş merkezinden çok yaşam alanı inşa ettiklerine dikkati çekerek, "Bu kapsamda, Türk Eğitim Derneği ile de anlaşma yaptık. TED Rönesans Koleji'ni 2013-2014 eğitim öğretim yılına yetiştirmeye çalışacağız ve bu yatırım sosyal sorumluluk çerçevesinde gerçekleşecek, yaklaşık 40 milyon dolarlık bir projedir" dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.