Özel okullara ücretiz tablet verilmeyecek!
- Ayrıntılar
- Kategori: Özel Okullar
- Cumartesi, 28 Ocak 2012 12:21 tarihinde oluşturuldu
Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Mahmut Tuncel, Türkiye Özel Okullar Birliği’nin Çeşme’de düzenlediği toplantıda Fatih Projesi hakkında bilgi verdi.
Fatih Projesi’nin dünyanın en büyük projesi olduğunu vurgulayan MEB Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Mahmut Tuncel, “Bu proje eğitimin tüm bileşemlerinde değişimi öngörüyor. Öğretmenlerimize çok büyük kolaylıklar getiriyor apotheke-zag.de. Fatih Projesi bir çağ değişikliğidir” dedi.
Özel okullara tablet yok!
Özel okulların Fatih Projesi kapsamında ücretsiz tablet bilgisayar isteği üzerine Tuncel, “Proje geliştikçe herkesin çok rahat ulaşabileceği uygun fiyatlar ortaya çıkacaktır. Bu nedenle özel okulların ücretsiz tablet isteği daha ucuz fiyata ulaşabilecekleri içi kısmen sorun olmaktan çıkacaktır” dedi.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İLGİLİ HABERLER
-
İlk Adımda Fark Yaratan Okullar: Eğitimde Doğru Tercih Rehberi
-
“Zaten” Kelimesinin Sevilmediği Okul: ANAKENT KOLEJİ
-
‘Yeni akademik döneme nitelikli ve kişiselleştirilmiş bir yapıyla başlıyoruz’
-
‘Mektebim Kolejinde hayatın her alanını öğrenme ve gelişim fırsatına dönüştürüyoruz’
-
‘Öğrencinin akademik gelişimini sürekli izleyen Hiperkişisel ve Sistematik bir yapıya sahibiz’
-
‘Dünya İnovasyon Okulu olarak nitelikli eğitimi herkes için ulaşılabilir kılıyoruz’
-
‘Başarının Yanında Yer Alıyoruz: Girne Kolejinde Potansiyel Geleceğe Dönüşür’
-
‘Sevinç Eğitim Kurumlarında başarılı öğrencilere nitelikli bir eğitim kapısı açıyoruz’
-
‘Kavram Eğitim Kurumları başarıyı görür, destekler ve geleceğe taşır’
-
YÖM, okul öncesi ve ilkokulda Yeni Okul konseptini hayata geçiriyor