banner

Haliç’ten DGS adaylarına burs imkanı




DGS (Dikey Geçiş Sınavı) sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar şimdi tercih dönemini bekliyor. Haliç Üniversitesi, ÖSYM tarafından 31 Ağustos-4 Eylül olarak açıklanan tercih dönemine hazırlanan öğrencileri %50 burs imkânıyla destekliyor.

halic uniİki yıllık meslek yüksekokulu (MYO) ve açık öğretim ön lisans programı mezunlarına dört yıllık fakültelere geçme imkânı sağlayan DGS (Dikey Geçiş Sınavı) sonuçlarının açıklanmasının ardından adayların gündeminde DGS tercih işlemleri var.

Haliç Üniversitesi’ni tercih eden öğrenciler, %50 burs imkânı yakalamanın yanında birinci ve ikinci sınıftan almaları gereken dersleri de alarak öğrenimlerine resmi olarak 3. sınıftan başlayabiliyor. Modern kampüslerine Sütlüce’deki yeni kampüsünü de ekleyen Haliç Üniversitesi, sabitlenmiş fiyat, ücretsiz yaz okulu ve sene kaybetmeden lisans mezunu olma şansı sunarken isteğe bağlı hazırlık sınıfı ve kesintisiz burs garantisi ile de ön plana çıkıyor.

Tercih işlemleri ile ilgili detayları ÖSYM'nin web sitesinden takip eden öğrenciler, Haliç Üniversitesi’ndeki programlar, kontenjanlar ve ücretlerle ilgili detaylı bilgiye http://aday.halic.edu.tr/ adresinden ve 444 25 42 no’lu çağrı merkezinden ulaşabiliyor.

Kent İçi Üniversitesi: Yeni Kampüs Sütlüce’de

Yaklaşık 12 bin öğrencinin öğrenim gördüğü Haliç Üniversitesi, 500’ün üzerinde akademisyeniyle hizmet veriyor. 5 fakülte, 3 yüksekokul, 1 konservatuvar ve 1 meslek yüksekokulu ile eğitim hayatında büyümeye devam eden üniversite, yaklaşan yeni öğretim döneminde Sütlüce yerleşkesini açarak Kağıthane, Levent ve Şişhane gibi İstanbul’un kalbindeki kampüslerine bir yenisini daha ekliyor. 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.