banner

Rönesans Vakfı’ndan online burs başvuru sistemi




Rönesans Eğitim Vakfı (REV) Türkiye’de bir ilke imza attı ve burs başvurularını bundan böyle online olarak internet üzerinden kabul edeceğini açıkladı. Bu amaçla site 100 binin üzerinde tekil ziyaretçiye ulaşırken, tıklanma oranı 2 milyonu aştı.

online basvuru2009 yılındaki kuruluşundan bu yana 4.500’ü aşkın öğrenciye karşılıksız burs veren Rönesans Eğitim Vakfı (REV), burs başvurularını bundan böyle online olarak internet üzerinden kabul edeceğini açıkladı. Bu açıklamanın ardından siteyi ziyaret eden tekil ziyaretçi sayısı 100 bini aşarken, tıklanma oranı da 2 milyonu geçerek, en çok takip edilen haber sitelerini bile geride bıraktı.

2015-2016 eğitim-öğretim döneminde burs başvurusu yapmak isteyen adaylar, 9 Ekim 2015 tarihine kadar burs başvuruları için hazırlanmış olan “eğitim portalını” ziyaret ederek başvurularını yapabilecek.

Başvuru yapmak çok basit!

Bunun için yapmaları gereken oldukça basit. Rönesans Eğitim Vakfı’nın internet sitesi rev.com.tr’ye girip, başvuru.revakademi.org’a tıklamaları yeterli. Online olarak yapılan bu başvurular sonucunda kabul edilen öğrenciler, REV Eğitim Akademisi’nin bir üyesi olurken, burs programına da dahil oluyor.

Türkiye’de bir “ilk” olarak burs başvurularını online kabul ettiklerini belirten REV Yönetim Kurulu Başkanı Jale Ilıcak, portal üzerinden bu yıldan itibaren gönüllülük projeleri gerçekleştirileceğini de aktarıyor. “Böylece gençlerimiz toplumsal sorumluluk çalışmaları yapma ve ülkemizin sorunlarına çözüm üretme fırsatı bulacaklar” diyen Ilıcak, geliştirilen portal altyapısının ise sosyal bir ortam oluşturmaya imkan sağlayacağını belirtiyor. 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.