banner

İÜ'de rektörlük yarışı




İstanbul'un fethiyle yaşıt, Türkiye'nin en köklü üniversitesi olan İstanbul Üniversitesi aralık ayında yeni rektörünü belirlemek için sandığa gidecek.

Üniversitenin Celil Bilsel Konferans Salonu'nda aralık ayında yapılacak rektörlük seçimlerinde, Prof. Dr. Yunus Söylet, Prof. Dr. İbrahim Keleş, Prof. Dr. Raşit Tükel ve Prof. Dr. Faruk Ergezen adaylığını açıkladı.

Söylet ve Keleş dışındaki adaylar resmi başvurularını henüz yapmadı. Üniversitede görevli toplam 2 bin 400 profesör, doçent ve yardımcı doçent rektörlük seçimlerinde oy kullanacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.