banner

Çin Hükümeti Burs başvuruları başladı




Milli Eğitim Bakanlığı, Yabancı Hükümet Bursları kapsamında 2014-2015 Çin Hükümeti Burs başvurularının başladığını duyurdu.

Yabancı Hükümet Burs Programı kapsamında verilen Çin Hükümeti Burs başvuruları başladı. Çin Hükümeti Burs Programı’na başvurular 17 Şubat-21 Mart tarihleri arasında alınacak.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına araştırma, lisans, yüksek lisans, doktora ve dil kursu alanlarında verilecek burs başvuru kriterlerini yerine getiren adayların eğitim, konaklama, sağlık ve aylık burs ücreti gidecekleri ülke hükümeti tarafından karşılanacak.

Araştırma, yüksek lisans ve doktora bursları için en az lisans/yüksek lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecek.

Detaylı bilgi için Tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.