banner

ALO YURTKUR 444 19 61 yarın hizmete giriyor




Gençlik ve Spor Bakanlığı, yurtta kalan öğrencilerin her türlü sorun, şikayet ve önerilerine yarından itibaren hizmet vermeye başlayacak olan iletişim hattından cevap verecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 444 19 61 numaralı hattan yarından itibaren 7/24 hizmet vermeye başlayacak. İletişim hattının yurtta kalan öğrencilerin her türlü şikayet, sorun ve önerilerine en kısa sürede çözüm bulması amaçlanıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Twitter hesabından iletişim hattının son dönemde yurtlarda yaşanan sorunların arttığına dikkat çekilerek öğrencilerin her türlü sorun, şikayet ve önerilerinin açılacak iletişim hattından çözüleceği belirtildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.