banner

KYK, yurt yedek yerleştirme sonuçları açıklandı




KYK 2014-2015 yurt yedek yerleştirme sonuçları açıklandı Hangi yurda yerleştiğinizi öğrenmek için Tıklayın

KYK yurt sorgulama sayfası için Tıklayın

Yedek listeden yurt başvurusunda bulunan tüm öğrencilerin sonuçları açıklandı. Yedek listelerden yurtlara kayıt hakkı kazanan öğrenciler kayıtlarını 29 Eylül-10 Ekim tarihleri arasında yapabilecekler.

2014-2015 öğretim yılı özel yetenek, yüksek lisans, doktora,y atay-dikey geçiş, artık yıl, ÖSYM ve ara sınıf yurt müracaatı sonucunda yedek listeden yurtlara kayıt hakkı kazananlar açıklandı.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü, 2014-2015 öğretim yılı özel yetenek, yüksek lisans, doktora, yatay-dikey geçiş ,artık yıl, ÖSYM ve ara sınıf yurt müracaatı sonucunda yedek listeden yurtlara kayıt hakkı kazananlar belli oldu. Yedek listelerden yurtlara kayıt hakkı kazanan öğrenciler kayıtlarını 29 Eylül-10 Ekim tarihleri arasında yapabilecekler.

Yurtlara kayıt sırasında istenen belgeler

Önceliği olanlar için öncelik belgesi

Son 6 ay içinde çekilmiş 4 adet vesikalık fotoğraf

Ebeveyni %40 ve üzeri engelli olanların tam teşekküllü hastaneden alacakları rapor

Kayıt, kimlik, yurt ücreti ve depozito ücreti makbuz/dekontu(Yurttan temin edilecektir.)

18 yaşından küçükler için Aile İzin Onay Belgesi

Aynı öğrenim döneminde yüksek öğrenime başlayan kardeşe ait öğrenci belgesi(Kayıt tarihinden itibaren 1 ay içinde ibraz edilecektir.)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.