banner

WhatsApp’tan bir yenilik daha




Milyonlarca kişinin kullandığı WhatsApp ve Facebook’tan bir yenilik daha geliyor. Artık her iki uygulamayı bir arada kullanacaksınız. Nasıl mı?

Geçtiğimiz günlerde Web Whatsapp ile tarayıcı üzerinden WhatsApp kullanma özelliğinden sonra, şimdi de Facebook aracılığı ile giriş yapma imkanı sağlayan bir hizmet geliyor.

Kullanıcılar ileride alpha.whatsapp.com sitesinden Facebook hesabı ile WhatsApp’a bağlanıp aynı anda hem Facebook bildirim ve mesajlarını, hem de WhatsApp mesajlarını bir arada görebilecekler. Facebook’un WhatsApp’ı satın aldıktan sonra iki uygulamayı birbirine bağlayan en büyük yeniliklerden biri bu hizmet olacak.

Öte yandan iddiaya göre Facebook ile entegre olan WhatsApp’ın alpha.whatsapp.com adresinden şimdilik sadece WhatsApp çalışanlarının girişine izin verilmesi ise bilgiler arasında.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.