banner

Turkcell Akademi The BEST ödülünü aldı




Turkcell Akademi'ye ABD'li Association for Talent Development (ATD) tarafından "The BEST" ödülü verildi. Turkcell Akademi'den Sorumlu Grup Başkanı Banu İşçi Sezen, Turkcell Akademi ile bugüne kadar pek çok prestijli ödüle layık görüldüklerini hatırlatarak, önceki yıllarda yine ATD'den iş yaşamına kattıkları değer ve elde ettikleri başarılar sonucunda birçok ödül aldıklarını dile getirdi.

turkcell akademiTurkcell'den yapılan açıklamaya göre, Turkcell'in eğitimde fırsat eşitliği ve insana yatırım ilkeleri doğrultusunda hayata geçirdiği Turkcell Akademi, 72 yıldır yetişkin eğitimi ve işletmelerde performans artırma konusunda çalışmalar yürüten ATD tarafından "The BEST" ödülüne layık görüldü.

Eski adı American Society of Training & Development (ASTD) olan kurum, yetenek yönetimini tüm şirket çapında uygulayıp başarılı sonuçlar elde eden organizasyonları ödüllendiriyor.

ATD'nin birçok kategoride verdiği ödüllerin en prestijlisi olan "The BEST"e layık görülen Turkcell Akademi, jüri tarafından yetenek gelişimi ve yönetimi fonksiyonunun tüm çalışanları kapsaması, eğitim ve gelişim faaliyetlerinin şirketin kültürü üzerinde etkilerinin olması, üst yönetimin sahipliği ve katkı payı ile yetenek gelişimi ve performansa yönelik inisiyatiflere yatırım yapması gibi kriterler doğrultusunda değerlendirildi. Turkcell Akademi tüm bu kıstaslarda en iyi bulunarak ödülün sahibi oldu.

Başarılarımızın artarak devam edeceğine inancımız tam

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Akademi'den Sorumlu Grup Başkanı Banu İşçi Sezen, Turkcell Akademi ile bugüne kadar pek çok prestijli ödüle layık görüldüklerini hatırlatarak, önceki yıllarda yine ATD'den iş yaşamına kattıkları değer ve elde ettikleri başarılar sonucunda birçok ödül aldıklarını dile getirdi. Sezen, şunları kaydetti:

"Bu yıl ilk kez ATD The BEST Ödülüne başvurduk ve ödülü kazandık. ATD jürisi, Turkcell Akademi'nin Turkcell ekosistemine, sektöre ve topluma kattığı değeri göz önünde bulundurarak değerlendirme yaptı ve bizi bu ödüle layık gördü.

2006'da hayata geçirdiğimiz Turkcell Akademi'yi günden güne büyüterek kısa bir süre içerisinde dünya çapında başarılı bir marka haline getirmenin mutluluğunu yaşamakla birlikte, Turkcell olarak Türkiye'yi uluslararası arenada gururla temsil etmenin sevincini paylaşıyoruz. İlk başta Turkcell çalışanları için hayata geçirdiğimiz ve şimdi dünyanın bilgisini tüm Türkiye'nin hizmetine sunduğumuz Turkcell Akademi'nin başarılarının artarak devam edeceğine inancımız tam."

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.