Tarihinde bir ilk!
- Ayrıntılar
- Kategori: Eğitim Teknolojsi
- Cuma, 06 Nisan 2012 15:30 tarihinde oluşturuldu
Teknoloji devleri Apple ve Google'ın 'savaşı' hisse senetlerinde de sürüyor.
Apple'ın Nasdaq'da işlem gören hisse senetleri dün 633.68 dolara çıkarak 632.32 dolar düzeyindeki Google'ı geride bıraktı.
Apple'ın efsane CEO'su Steve Jobs, 2005'ten beri şirketin hisse fiyatının Google'ı geçmesini istiyordu. Jobs belki göremedi ama her geçen gün daha da büyüyen Apple, Google'ı geçmeyi başardı.
Apple'ın piyasa değeri de Google'ın neredeyse üç katı. Apple'ın piyasa değeri 590.8 milyar dolarken, Google 205.6 milyar dolarda kaldı.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İLGİLİ HABERLER
-
Yeni Çağın Öğrenmesi Değil Öğrenmenin Yeni Çağı
-
Genişletilmiş Gerçeklik Laboratuvarları Türkiye’ye yayılacak
-
Öğrenci Performansını Artırmada Bilgisayarların Rolü
-
YZ’ye göre öğretmenlik mesleğinin geleceğini emekli öğretmen büyükanne ile öğretmen torunu konuşuyor!
-
Emko, son teknoloji led akıllı tahtası Nova 4’ün lansmanını GESS Dubai’de gerçekleştirdi
-
Derslig'le öğrencilerin başarı performansları artıyor
-
Okullarda Teknoloji Eğitiminde Türkiye’nin İlk Online Öğrenme Platformu: bilisimgaraji.com
-
Sınav dijital performansını Myexamy ile zirveye taşıyor
-
Derslig, fark yaratan uygulamalarıyla öğretmen, öğrenci ve velinin yanında
-
Geleceğin anahtarı doğuştan dijital olan nesillerde