Akıllı tahta ihalesi ‘sil baştan’
- Ayrıntılar
- Kategori: Eğitim Teknolojsi
- Pazartesi, 02 Temmuz 2012 10:37 tarihinde oluşturuldu
Fatih Projesi kapsamında yapılan “akıllı tahta ihalesi”nde başa dönüldü.
İhalenin yürütmesinin Bölge İdare Mahkemesi tarafından durdurulmasının ardından Kamu İhale Kurumu (KİK), ihale sürecine yaşanan iddialara yapılan itirazları değerlendirmeye aldı.
23 Kasım 2011’de yapılan akıllı tahta ihalesine, TR Kurumsal Bilişim Çözümleri şirketi, ihale dokümanında özel üretim olarak talep edilen etkileşimli tahtanın patentinin ihaleyi kazanan şirket tarafından alındığı iddiasıyla itiraz etmiş, KİK itirazı reddetmişti. Bölge İdare Mahkemesi ise ihalenin yürütmesini durdurdu. Bu kararın ardından KİK, 20 Haziran’da daha önce reddettiği itirazları değerlendirmeye aldı. Kurul, itirazı incelenmesi için Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na gönderdi.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İLGİLİ HABERLER
-
Yeni Çağın Öğrenmesi Değil Öğrenmenin Yeni Çağı
-
Genişletilmiş Gerçeklik Laboratuvarları Türkiye’ye yayılacak
-
Öğrenci Performansını Artırmada Bilgisayarların Rolü
-
YZ’ye göre öğretmenlik mesleğinin geleceğini emekli öğretmen büyükanne ile öğretmen torunu konuşuyor!
-
Emko, son teknoloji led akıllı tahtası Nova 4’ün lansmanını GESS Dubai’de gerçekleştirdi
-
Derslig'le öğrencilerin başarı performansları artıyor
-
Okullarda Teknoloji Eğitiminde Türkiye’nin İlk Online Öğrenme Platformu: bilisimgaraji.com
-
Sınav dijital performansını Myexamy ile zirveye taşıyor
-
Derslig, fark yaratan uygulamalarıyla öğretmen, öğrenci ve velinin yanında
-
Geleceğin anahtarı doğuştan dijital olan nesillerde