Okul Sütü Programı 2 yıl daha devam edecek
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Pazartesi, 19 Ağustos 2013 17:37 tarihinde oluşturuldu
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Okul Sütü Programının, 2013-2014 ve 2014-2015 eğitim öğretim yıllarında da uygulanmaya devam edeceğini bildirdi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Bakanlar Kurulu'nun "Okul Sütü Programı'nın, 2013-2014 ve 2014-2015 eğitim öğretim yıllarında da uygulanmaya devam etmesine ilişkin kararının" Resmi Gazete'de yayımlandığı anımsatıldı. Kararla, Okul Sütü Programı'ndan, özel okullar, bağımsız anaokulları, uygulama sınıfları, ana sınıfları ve ilkokul öğrencilerinin yararlanacağı ve bu eğitim-öğretim yılının 2. döneminde uygulanacak projeyle, öğrencilere haftanın 3 günü süt dağıtılacağı belirtildi.
Programın, çocuklara süt içme alışkanlığı kazandırılması, yeterli ve dengeli beslenmeleri ve sağlıklı büyümelerine katkı sağlamayı amaçladığı ifade edildi.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
Uzun bir yolculuğun yönünü tayin eden ilk adım; Hangi Üniversite Hangi Bölüm?
-
Üniversite yerleşme sürecinde doğru ve akıllı bir tercih stratejisi
-
Türkiye’den Finlandiya’ya Uzanan Öğrenme Köprüsü Kuruldu
-
‘Dijital vatandaşlık, eğitim sürecinin bir parçası haline getirilmelidir’
-
EĞİTİMDE ETKİ PLATFORMU KOLEKTİF BİR HAREKET BAŞLATIYOR
-
İTO Başkanı’ndan çağrı: Özel okullarda KDV % 1’e çekilsin
-
Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumuna 6 ülke ve 47 şehirden 3 bin kişi katıldı
-
3 ve 4. Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumları kapılarını açmaya hazırlanıyor
-
‘Kadın eğitimcilerin liderlik ettikleri okullarda başarı oranları artış gösteriyor’
-
‘Geleceğin eğitiminde kadınlar sistemin şekillendiricileri ve dönüştürücüleri olacak’


