banner

Fazıl Say’dan 4+4+4 eleştirisi




Ünlü piyanist Fazıl Say, “4+4+4 ile Türkiye’deki eğitim sistemi-çocuklarımızın geleceği- mahvolmuştur. Büyük çoğunluğu muhafazakar olan memlekette, bazı tabuları eritmek, çok zor elbet, ama imkansız da değil” dedi.

fazıl say'dan 4+4+4 eleştirisiEğitimtercihi- Ünlü piyanist Fazıl Say, Twitter’dan Türkiye’de geçen yıl uygulamaya koyulan 4+4+4 eğitim sistemiyle ilgili ilgili eleştirilerde bulundu.

Say, "Büyük çoğunluğu muhafazakar olan memlekette, bazı tabuları eritmek çok zor elbet, ancak imkansız da değil’’ dedi.

Ünlü Piyanist şu açıklamaları yaptı;

"Siyasette, ’kim gitmeli’ sorusunun cevabi çok açık. Çok daha çetrefili ’kim gelmeli’ sorusuna hala ’iyi bir cevap’ bulunamıyor olması. Benim için, ilk toparlanması gereken kurum eğitim sistemidir. 4+4+4 ile Türkiye’deki eğitim sistemi -çocuklarımızın geleceği- mahvolmuştur. Büyük çoğunluğu muhafazakar olan memlekette, bazı tabuları eritmek, çok zor elbet, ama imkansız da değil. Muhalefet konsantrasyon dönemidir." dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.