banner

Üniversiteli cinayetini kayıp cep telefonu çözdü




Rize’nin fındıklı ilçesinde deniz kenarında ölü bulunan üniversite öğrencisinin cinayet zanlısını yaptığı telefon görüşmesi ele verdi.

Üniversiteli cinayetini kayıp cep telefonu çözdüRize'nin Fındıklı ilçesinde deniz kenarında ölü bulunan üniversite öğrencisinin cinayet zanlısını, yaptığı telefon görüşmesinin ele verdiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Rize Üniversitesi Fındıklı Meslek Yüksek Okulu Turizm Bölümü 1. sınıf öğrencisi Tunahan Turhan'ın (18) 2 Aralık 2011 tarihinde Fındıklı İskelesi'nin altında ölü olarak bulunmuştu. Cinayet şüphesi üzerine Rize Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri, Turhan'ın çevresini takibe aldı. Yapılan takip sırasında Turhan'a ait olduğu belirlenen cep telefonunun olaydan iki gün sonra Ordu ilinden sinyal verdiği anlaşıldı. Sinyal takibe alınarak cep telefonunda kullanılan SIM kartı teknik takibe alındı. Yapılan teknik takipte C.İ'nin (15) bir arkadaşına cinayeti kendisi işlediğini itiraf ettiği tespit edildi. Rize Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Ordu İli Emniyet Müdürlüğü ekipleri ortaklaşa düzenlediklerini operasyonla C.İ'yi gözaltına alarak Rize'ye getirdi. C.İ çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevi’ne konuldu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.