banner

Öğrencileri taşıyan midibüs devrildi: Ölü ve yaralılar var




Şanlıurfa'da öğrenci ve polisleri taşıyan midibüs devrildi: 1 ölü, 20 yaralı

Yarışmaya giden öğrenci ve polisleri taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu, 1 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı.

Yasin Ç'nin kullandığı 21 GC 512 plakalı midibüs, Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunun 70. kilometresinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Kazada yaralanan 3'ü polis memuru, 20 ilkokul öğrencisi 112 Acil Servis ekiplerince Hilvan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan polis memuru Ali Polat, müdahaleye rağmen kurtarılamadı, 2 polis ise helikopterle Diyarbakır'a götürüldü.

Kaza yapan araçtaki Diyarbakır 70. Yıl İlkokulu çim hokeyi takımının bir yarışma için Gaziantep'e gittiği, polis memurlarının da sporculara eşlik ettiği öğrenildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.