banner

Tavanı çöken okulda protesto




Ereğli ilçesindeki lisede bir sınıfın tavan kısmında yaşanan küçük çaplı çökmenin ardından okulun diğer bloğunda ikili eğitime geçilmesi kararını öğrenciler protesto etti

Ereğli Lisesinde önceki gün 10-A sınıfının tavan kısmında beton parçalarının sıralarının üzerine düşmesi üzerine eğitime kapatılan bloktaki 27 derslikte eğitim gören öğrenciler, ikili eğitimle okula devam etme kararı alınmasına tepki gösterdi.

Binadaki incemeler yapılması için kaymakamlığın kararıyla okulun diğer bloğunda ikili eğitime geçirilen öğrenciler, lisenin önünde biraraya gelerek kaymakamlık binasına kadar yürüdü.

Burada öğrencilerle görüşen İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevlilerinin, pazartesi günü sorunun çözüleceğine yönelik söz vermesi üzerine grup dağıldı. 

Yürüyaş sırasında çevik kuvvet ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı görüldü.

Ereğli ilçesindeki lisede 19 Şubat Çarşamba günü kimsenin olmadığı sırada bir sınıfın tavan kısımında küçük çaplı çökme meydana gelmiş, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerinin 1964 yılında inşa edilen yapıda incelemesinin tamamlanmasına kadar bloğun eğitim öğretime kapatılmasına karar verilmişti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.