banner

Cesaretimi takdir etmek ONUN HADDİNE DEĞİL!




TBMM Başkanı Cemil Çiçek, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi'nin kendisine yönelik 'akil değil aciz adam' şeklindeki sözlerine ilişkin, "Aciz ya da akil adam olup olmadığımı milletim takdir eder. Benim itibarımı ise o değil milletimiz vermiştir. Cesaretimi de takdir etmek onun haddine değildir" dedi.

cemil_cicekTBMM Başkanı Çiçek, yaptığı yazılı açıklamada, gündemde olan eğitim konusuyla ilgili bugün bir basın toplantısı yapan CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi'nin görüşlerini savunurken, kendisinin 'aciz adam' olduğunu, itibarını kaybettiğini ve cesaretinin olmadığı yönünde ifadeler kullandığını hatırlattı. Şimdiye kadar, hiçbir parti grup başkanvekilinin yaptığı açıklamalara, konumu itibariyle karşılık vermemeyi tercih ettiğini belirten Çiçek, şunları kaydetti: "Fakat, bu açıklamada şahsıma yönelik yapılan düzeysiz ve seviyesiz yakıştırmalar dolayısıyla cevap verme zarureti hasıl olmuştur. Aciz ya da akil adam olup olmadığımı milletim takdir eder. Benim itibarımı ise o değil milletimiz vermiştir. Cesaretimi de takdir etmek onun haddine değildir. Bunun takdir makamı da yüce milletimizdir."

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.