Öğretmenlere tabletle öğretme eğitimi verilecek
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Çarşamba, 21 May 2014 08:03 tarihinde oluşturuldu
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 3 yılda 120 bin öğretmene, 20 bin öğrenciye ve 36 bin veliye teknoloji alanında mesleki ve kişisel gelişim eğitimi verileceğini açıkladı.
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 3 yılda 120 bin öğretmene, 20 bin öğrenciye ve 36 bin veliye teknoloji alanında mesleki ve kişisel gelişim eğitimi verileceğini açıkladı. Kurumlar arasındaki çalışmalar kapsamında, uzman eğitmenlerin yetiştirilmesi amacıyla 'İntel Öğretmen Programı Temel Bileşenleri' eğitimi için 102, 'Öğrenme Süreci Tasarımı' için 66, 'Kadın ve Teknoloji' alanında ise 24 öğretmen eğitildi. 2014 sonuna kadar rakam 10 bin eğitimciyi bulacak. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, "FATİH projesini en iyi şekilde kullanmak için her türlü çalışmayı yapıyoruz. Projenin başarısız gösterilmesine imkan vermeyeceğiz" dedi.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumuna 6 ülke ve 47 şehirden 3 bin kişi katıldı
-
3 ve 4. Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumları kapılarını açmaya hazırlanıyor
-
‘Kadın eğitimcilerin liderlik ettikleri okullarda başarı oranları artış gösteriyor’
-
‘Geleceğin eğitiminde kadınlar sistemin şekillendiricileri ve dönüştürücüleri olacak’
-
‘Bakanlığın destekleyici politikalarıyla eğitimde kadın yönetici sayısı artıyor’
-
Prof. Dr. İrfan Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevinden ayrıldı
-
Final 45. yılında eğitimin geleceğini şekillendirmeye devam ediyor
-
DAS Akademie, insan kaynakları uygulamaları ile fark yaratıyor!
-
Özel okullarımızın sesi duyulmalı, haklı taleplerimiz değerlendirilmeli!
-
YETEV ve Boğaziçi Üniversitesi Montessori Eğitiminde öğretmenlere yeni kapılar açacak