banner

Öğretmenleri taşıyan minibüs devrildi: 11 yaralı




Van'ın Başkale ilçesinde minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 10 öğretmen ve sürücü yaralandı.

Başkale ilçesi Eşmepınar Mahallesi'ndeki Yunus Emre İlkokulunda TEOG sınavında görevli öğretmenleri sınavın ardından yerlerine götüren Fatih Keskin'in kullandığı minibüs Başkale-Van karayolu Kavurga mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak şarampole devrildi.

Kazada, araçta bulunan öğretmenler Gülsüm Çakır, N. Canan İzdil, Emine Köşker, Sibel Avcı, M. Nur Özgün, Mustafa Küçük, Tuğçe Ceren, Cemile Davutoğlu Ç. İhsan Demir, Fatih Yıldırım ile sürücü Keskin yaralandı.

Yaralılar, yoldan geçen açarlar ve ambulanslarla kaldırıldıkları Başkale Devlet Hastanesinde müdahalenin ardından Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.