banner

Sivas'a yeni üniversite teklifi




AK Parti Sivas Milletvekilleri Yılmaz, Turan ve Bilgin, Sivas'ta Dört Eylül Bilim ve Teknoloji Üniversitesi kurulması için kanun teklifi verdi

AK Parti Sivas Milletvekili ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile AK Parti Sivas milletvekilleri Ali Turan ve Hilmi Bilgin, Sivas'ta Dört Eylül Bilim ve Teknoloji Üniversitesi adıyla yeni bir üniversitesi kurulması için kanun teklifi verdi.

Teklife göre, Dört Eylül Bilim ve Teknoloji Üniversitesi; Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Turizm Fakültesi, Yabancı Diller Yüksek Okulu, Fen  Bilimleri  Enstitüsü ile  Sosyal Bilimler Enstitüsünden oluşacak.

Üniversite için 2418 kadro ihdası öngörülüyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.