banner

TED’den darbe şehitlerinin çocuklarına burs




Türk Eğitim Derneği, 15 Temmuz 2016 tarihinde demokrasimizi kesintiye uğratmayı hedefleyen girişim sırasında şehit olanların evlatlarına burs olanağı sağlayacağını duyurdu.

tedTürkiye’nin eğitim alanındaki en köklü sivil toplum kuruluşu olarak demokrasimize yönelik her türlü saldırı girişiminin karşısında olmayı görev bilen Türk Eğitim Derneği, şehitlerimizin evlatlarına daha önce olduğu gibi bugün de sahip çıkıyor.
Bu amaçla 15 Temmuz şehitlerinin çocuklarına, Türk Eğitim Derneği tarafından burs verilecek. Aynı zamanda TED Üniversitesi’ni kazanan şehit çocukları yüzde 100 burslu olarak yükseköğrenim hayatlarını sürdürebilecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.