banner

TED Atakent’ten Eren Büktel BTEC’in Yılın Öğretmeni seçildi




İngiltere merkezli eğitim şirketi Pearson tarafından her yıl uygulanan BTEC Ödülleri (Business and Technology Education Council) kapsamında, en prestijli ödül olarak kabul edilen ‘Yılın Öğretmeni’ ödülüne bu yıl TED Atakent Koleji Özel Lisesi Fizik Öğretmeni Eren Büktel layık görüldü.

eren_buktel_tedBüktel, dünya genelinde 70’den fazla ülkede uygulamalı bilimler, işletme, bilişim teknolojileri gibi alanları kapsayan, öte yandan İngiltere'nin en büyük akreditasyon kurumu olan Edexel'in denklik kabul ettiği BTEC Programları kapsamında düzenlenen BTEC Awards, ‘Yılın Öğretmeni’ ödülünü ülkemizde alan ilk Türk Öğretmen oldu.

BTEC çalışmaları sırasında gösterdiği yenilikçi yaklaşımı, kararlı, yaratıcı, enerjik ve girişimci yapısı, profesyonel tutumu, teknoloji ve bilim okuryazarlığı, çözüm odaklı yaklaşımlarıyla diğer öğretmenlere de örnek olan Büktel, hem öğrencilerini, hem de kendini geliştirme konusundaki üstün çabası sayesinde bu ödüle layık görüldü.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.