banner

YÖM’den öğretmenlere destek kampanyası




“Öğretmen Gelişirse Toplum Gelişir” mottusuyla ve Cumhuriyet’in 100. yılında 1 milyon öğretmene ulaşma hedefiyle yola çıkan YÖM Grup, öğretmenlerin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak binlerce eğitim içeriğini öğretmenlere ücretsiz ulaştırmak için çalışmalar yürüttüğünü açıkladı.

kayhan_karliÖĞRETMENLER, EĞİTİM İÇERİKLERİNE ÜCRETSİZ ULAŞABİLECEK
YÖM Grup kurucusu Kayhan Karlı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Çocuklarımız için iyi bir gelecek hayal etmek; eşitlikçi, barışçıl, huzurun hakim olduğu, adaletli bir toplumsal hayata kavuşmak istiyorsak öğretmenlerimizin yaşam boyu öğrenme yolculuklarına eşlik etmemiz gerekiyor. Biz de YÖM Grup olarak, dijital öğrenme platformu i-nimbus’taki eğitim içeriklerine öğretmenlerimizin ücretsiz erişebilmelerini sağlamak istiyoruz” diyerek öğretmenlerin toplumsal hayattaki rollerine dikkat çekti.
Dijital öğrenme platformu i-nimbus’taki eğitim içeriklerini öğretmenlere ulaştırmak için kamuoyunun, sivil toplum kuruluşlarının ve özel şirketlerin iş birliklerinin önemine değinen Karlı, “Bu yıl Öğretmenler Günü’ne kadar 50 bin öğretmenimize bu eğitimleri ulaştırmak istiyoruz. Asıl hedefimizse, 2023’te, yani Cumhuriyet’in 100. Yılında 1 milyon öğretmene erişebilmek. Toplumun bütün paydaşlarını bu toplumsal iyileşme hareketinin parçası olmaya davet ediyoruz. Bizler YÖM Grup olarak 5 bin öğretmenimizin üyelik bedelini karşılayarak bu toplumsal iyileşme hareketinin kartopu etkisi yaratmasını arzuluyoruz” diye konuştu.

YENİ DÜNYA BECERİLERİNDEN KİŞİSEL FARKINDALIĞA BİNLERCE EĞİTİM
Dijital öğrenme platformu i-nimbus’ta öğretmenlerin mesleki gelişimine katkı sağlayacak liderlik, yöneticilik, girişimcilik, verimlilik eğitimlerinin yanı sıra kişisel gelişimlerini destekleyecek yüzlerce eğitim içeriği bulunuyor. Zenginleştirilmiş kitap ve makalelerden eğitim videolarına geniş bir kataloğa sahip i-nimbus’ta tamamlanan her eğitim ayrıca sertifikalandırılıyor.
Öte yandan “Öğretmen Gelişirse Toplum Gelişir” projesinin Türkiye’nin her yerine yayılan, yalnızca eğitim alanında değil farklı sektörlerde çalışmalar yürüten şirketlerin de katılım sağlayacağı, geniş kapsamlı bir harekete dönüşmesi için; i-nimbus eğitimlerinin 1 yıllık üyelik ücreti de 1050 Türk lirası yerine 500 Türk lirası olarak belirlendi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.