banner

Arınç bozuk süt için: Aşırı doz etkilemiş olabilir




Okul sütü projesi kapsamında 32 bin 500 okulda toplam 7 milyon 200 bin öğrenciye süt dağıtıldı. Ancak birçok kentte dağıtılan sütlerden içen yüzlerce çocuk rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç konuyla ilgili açıklama yaptı.

bülent arınçArınç: Aşırı doz etkilemiş olabilir 

Bakanlar Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da tedavi altına alınan çocuklarda besin zehirlenmesi belirtisinin olmamasının memnuniyet verici olduğunu söyledi. 

Arınç, “Üzücü bir olay ama büyütülecek bir durum değil. İlk kez içildiğinden, aşırı doz nedeniyle rahatsızlanmış olabilirler” dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.