banner

Öğrencilere 4 yıldızlı yurt




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla harekete geçen Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR), bu yılın Ekim ayında tamamlanacak 1 ve 3 kişilik odaları olan 4 yıldızlı 52 yeni yurdu öğrencilerin hizmetine açacak.

4 yıldızlı yurtYURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni yurtlarda odaların Başbakan Erdoğan'ın verdiği talimatlar doğrultusunda 1 ve 3 kişilik olacağını, bundan asla taviz vermeyeceklerini kaydetti.

Öğrencilerin rahat edecekleri yurtlar için AR-GE çalışmaları yaptıklarını belirten Albayrak, ''Yaşam alanlarını genişleteceğiz, öğrenciler çok daha rahat edecek. Çok daha modern yurtlar yapıyoruz. Her gün kendimizi geliştiriyoruz'' dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.