banner

İnternetin tıklanma rekoru kıran yeni fenomeni




Önlerine gelene sarıldılar

ABD’de yaşayan Andrew ve Jaclyn Hayes kardeşler geliştirdikleri “Hugging People” (insanları Kucaklamak) projesiyle internette bir fenomen oldu.

Şehirlerin işlek yerlerinde gelen geçenleri kucaklamaya çalışan kardeşler bu çabalarını ve insanların kendilerine verdiği tepkileri videoya kaydederek internete yüklüyor. Hayes’lerin kucaklamaya çalıştığı kişilerin çoğunluğu ya kaçıyor, ya da “Seni tanıyor muyum?” tepkisi veriyor. Nadiren de olsa, “Buna ihtiyacım vardı. Keşke her yerde birbirini kucaklayanlar olsa” diyen olumlu insanlara rastlanıyor. eğitimtercihi

 

 

 

 

 

 

 

eğitimtercihi

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.