banner

'Portakal soyamayan' üniversiteli




Ders çalışsın diye bir şey yaptırılmayan, bu nedenle "portakal soyamayan" üniversite öğrencilerinin bulunduğu belirtildi.

okul yemekhane Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Memduh Sami Taner, eğitimci olarak üniversiteye yeni başlayan gençlerin hareketlerini yakından izlediğini kaydetti.

Taner, öğle yemeği sırasında dağıtılan portakalların yenmeden iade edildiğini görünce öğrencilere bunun sebebini sorduğunu, gençlerin de kendisine, portakal soymanın kendilerine zor geldiğini söylediklerini anlattı.

Taner, ''Bir üniversite öğrencisi portakal soyamaz mı? Bunun kökenine bakınca 'Al yavrucuğum' diyen, portakalın kabuklarını soyup, hatta ağzına koyan anneleri görüyoruz. Anneler neredeyse çocuklarının dişlerini fırçalayacak. Böyle bir anne yapısı patolojiktir'' diye konuştu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.