banner

Üniversiteli kız evinde ölü bulundu




Bahçelievler'de üniversite öğrencisi genç kız, evinde ölü bulundu.

Üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Fatma Nur Çelik ile  Bahçelievler'de Hürriyet Mahallesi Güneşli Sokak'taki Sultan Apartmanı'nda birlikte oturan kız arkadaşı, saat 22.00 sıralarında eve geldi.

Kapının açılmaması üzerine eve çilingir çağrıldı. Fatma Nur Çelik'in cesedi ile karşılaşan arkadaşı, polise haber verdi. Polisin ilk incelemesinde genç kızın boğularak öldürüldüğü belirlendi.

Komşularının ve kız arkadaşının ifadesi üzerine polis, apartmandaki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

İncelemenin ardından polis, saat 17.00 sıralarında eve giren erkek şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Şüpheli, kısa sürede yakalandı.

Kimliği henüz belirlenemeyen şüphelinin bir süre önce eve internet bağlantısı kurmak için geldiği, yaklaşık bir haftadır Fatma Nur Çelik'i rahatsız ettiği iddia edildi.

Kayıtlarda, şüphelinin saat 17.00 civarında apartmanın önünde görüldüğü, 18.15'te de apartmandan çıktığı tespit edildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.