banner

21 yaşındaki üniversite öğrencisinin feci ölümü




Antalya'da denize balıklama atlayan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi, başını kayalıklara çarparak öldü.

21 yaşındaki üniversite öğrencisinin feci ölümüAlınan bilgiye göre, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Uluslararası İlişkiler Bölümü 2. sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Ozan Boztepe, yüzmek için arkadaşlarıyla Yeşilbahçe Mahallesi'nde falezlerden deniz kıyısına indi. Burada yaklaşık 3 metrelik bir kayalığın üzerine çıkan Boztepe, balıklama şekilde denize atladı.

Bir süre sonra denizin üzerinde kan olduğunu ve Boztepe'nin deniz yüzeyinde hareketsiz durduğunu fark eden arkadaşları, genci denizden çıkardı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince yapılan kontrolde, Boztepe'nin yaşamını yitirdiği belirlendi.

Antalya Adli Tıp Kurumu'na getirilen Boztepe'nin cesedi, burada yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.