banner

İşte memurun 2013 maaş zammı




Hükümetten memurlara 2013 zammıyla ilgili açıklama geldi. Bakan Şahin, memura 2013 Ocak ayından itibaren 6 puanlık bir artış yapılacağını belirtti

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Ocak'tan itibaren memur maaşlarında 6 puanlık artış yapılacağını söyledi.

Safranbolu Kültür Eğitim Merkezi'nde partisince düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin , bütçe açığını yüzde 3'ün altına düşürdüklerini söyledi.

Şahin, Ocak 2013'den itibaren memur maaşlarında 6 puanlık artış olacağını açıklayarak, şunları söyledi: "Memurlarımızın maaşlarını azaltmıyoruz. Toplu sözleşme yapıldı. Ocak ayından itibaren maaşlarında 6 puanlık bir artış söz konusu olacak. Eğer enflasyon onun üzerinde ise enflasyon farkını da kendilerine vereceğiz. Emeklilerimiz intibak zam larını önümüzdeki aydan itibaren almaya başlayacaklar. 1 milyon 912 bin 442 SSK emeklisi çıkarmış olduğumuz yasadan yararlanmaya başlayacak. Her yıl bütçemize bunun getirdiği yük 2 milyar 450 milyon TL'dir. Helali hoş olsun. Bunu daha öncekiler yapamadı ama biz yaptık."

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.