11 yaşındaki öğrenci iki müdür bıçakladı
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Pazartesi, 24 Aralık 2012 14:25 tarihinde oluşturuldu
Mersin'de 2 çocuk, kendilerini uyaran okul müdürü ile müdür yardımcısını ayaklarından bıçakla yaraladı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Akdeniz ilçesi Kurdali Mahallesi'ndeki İnönü İlköğretim Okulu önünde meydana geldi. Okulun 6. sınıf öğrencisi K.K. ile okuldan geçtiğimiz yıl atılan 5. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki M.F.A., sürekli okul önünde bekleyerek diğer öğrencileri rahatsız ettikleri için Okul Müdürü Sıtkı Tırak ile Müdür Yardımcısı Enver Acar tarafından uyarıldı.
Çıkan tartışmada okul müdürü ile müdür yardımcısını bacaklarından bıçaklayan 2 öğrenci olay yerinden kaçtı. Hafif yaralanan okul idarecileri Toros Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edilirken, şüpheli çocuklardan biri yakalanarak gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
3 ve 4. Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumları kapılarını açmaya hazırlanıyor
-
‘Kadın eğitimcilerin liderlik ettikleri okullarda başarı oranları artış gösteriyor’
-
‘Geleceğin eğitiminde kadınlar sistemin şekillendiricileri ve dönüştürücüleri olacak’
-
‘Bakanlığın destekleyici politikalarıyla eğitimde kadın yönetici sayısı artıyor’
-
Prof. Dr. İrfan Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevinden ayrıldı
-
Final 45. yılında eğitimin geleceğini şekillendirmeye devam ediyor
-
DAS Akademie, insan kaynakları uygulamaları ile fark yaratıyor!
-
Özel okullarımızın sesi duyulmalı, haklı taleplerimiz değerlendirilmeli!
-
YETEV ve Boğaziçi Üniversitesi Montessori Eğitiminde öğretmenlere yeni kapılar açacak
-
Eğitimin farklı ‘SES’leri Antalya’da buluştu