banner

Başbakan’dan kabine değişikliği sinyali




Başbakan Erdoğan, gazetecilerin,  kabine revizyonunda değişecek bakanlara ilişkin isimlerin gündeme gelmeye devam ettiğini hatırlatması üzerine “Arkadaşlar her an her şey olabilir'' karşılığını verdi.

Başbakan Erdoğan, Gabon, Nİjer ve Senegal'i kapsayan Afrika ziyaretinin ardından dönüş yolunda uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Başbakan Erdoğan, gazetecilerin, ''Kabine revizyonu'' iddialarını anımsatarak, ''Başbakan Erdoğan, Afrika'dan dönünce Kabine değişikliği yapacak' deniyor. Revizyonun tarihi bile konuşuluyor'' sözleri üzerine, esprili bir şekilde, ''İsimleri de bana verin. Bana yardımcı olun'' dedi.

Erdoğan, gazetecilerin kabine revizyonunda değişecek bakanlara ilişkin isimlerin de gündeme gelmeye devam ettiğini hatırlatması üzerine ise ''Allah Allah... Arkadaşlar her an her şey olabilir'' karşılığını verdi.

Çalışan gazeteciler gününü kutladı

Başbakan Erdoğan, uçakta gazetecilerin sorularını cevapladıktan sonra muhabirlerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü pasta ikram ederek kutladı. Erdoğan, daha kendi elleriyle kestiği pastayı gazetecilere ikram etti.

Bazı iş kollarıyla birlikte basın çalışanlarının ''yıpranma hakkı''na yeniden kavuşmasını sağlayan yasa değişikliğinin 10 Ocak'ta TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildiğini de söyleyen Başbakan Erdoğan, ''Gazeteciler gününüz kutlu olsun. Yasa değişikliği de tüm gazetecilere hayırlı olsun'' dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.