Öğrenciler 'süt'le ders başı yapacak
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Perşembe, 07 Şubat 2013 12:09 tarihinde oluşturuldu
2012-2013 eğitim öğretim yılının ikinci yarısının başladığı pazartesi gününden itibaren öğrencilere süt dağıtılacak.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı organizasyonunda yürütülen ve 11 Şubat itibarıyla 30 bin 885 okulda başlayacak olan Okul Sütü Programı, 14 Haziran'a kadar devam edecek.
MEB Temel Eğitim Genel Müdürü Funda Kocabıyık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Velilerden, çocuklarında süte karşı herhangi bir alerji, laktoz intoleransı tespit edip etmedikleri ya da çocuklarının böyle bir sorunu varsasüt verilip verilmemesiyle ilgili izin formu alıyoruz" dedi.
Kocabıyık, "Bu yıl çok daha sistemli bir şekilde hazırlandık. Herhangi bir şekilde bu sene sorun yaşamayacağız" şeklinde konuştu.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
3 ve 4. Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumları kapılarını açmaya hazırlanıyor
-
‘Kadın eğitimcilerin liderlik ettikleri okullarda başarı oranları artış gösteriyor’
-
‘Geleceğin eğitiminde kadınlar sistemin şekillendiricileri ve dönüştürücüleri olacak’
-
‘Bakanlığın destekleyici politikalarıyla eğitimde kadın yönetici sayısı artıyor’
-
Prof. Dr. İrfan Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevinden ayrıldı
-
Final 45. yılında eğitimin geleceğini şekillendirmeye devam ediyor
-
DAS Akademie, insan kaynakları uygulamaları ile fark yaratıyor!
-
Özel okullarımızın sesi duyulmalı, haklı taleplerimiz değerlendirilmeli!
-
YETEV ve Boğaziçi Üniversitesi Montessori Eğitiminde öğretmenlere yeni kapılar açacak
-
Eğitimin farklı ‘SES’leri Antalya’da buluştu