57 bin kutu okul sütüne el kondu
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Perşembe, 28 Şubat 2013 15:56 tarihinde oluşturuldu
Marmaris'te boş bir arazide güneş altında bekletilen 57 bin kutu okul sütüne el konularak yediemin deposuna götürüldü.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Marmaris'teki ilköğretim okullarında dağıtılmak üzere ilçeye getirilen binlerce okul sütünün Kemeraltı Mahallesi'ndeki boş bir arazide depolandığı şikayeti üzerine Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri bölgeye gitti. Üzeri naylonla örtülmüş vaziyette güneş altında bekletilen sütlere, ''Sağlıksız koşullarda muhafaza edildiği'' gerekçesiyle el konuldu.
Tutanak tutulmasının ardından iş makinesi yardımıyla taşınarak kamyona yüklenen sütler, yediemin deposuna götürüldü.
Marmaris Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nafiz Çiftçi ise 200 mililitrelik yaklaşık 57 bin kutu süte kurumları tarafından el konulduğunu ve inceleme başlatıldığını bildirdi.
Sütleri getiren firmaya idari para cezası uygulanacağını ifade eden Çiftçi, ''Firma sütlerini geri almak istiyorsa alınan numuneleri laboratuvarda inceleteceğiz. Eğer tüketilmesi konusunda bir sakınca görülmezse sahibine teslim edeceğiz'' dedi.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
Uzun bir yolculuğun yönünü tayin eden ilk adım; Hangi Üniversite Hangi Bölüm?
-
Üniversite yerleşme sürecinde doğru ve akıllı bir tercih stratejisi
-
Türkiye’den Finlandiya’ya Uzanan Öğrenme Köprüsü Kuruldu
-
‘Dijital vatandaşlık, eğitim sürecinin bir parçası haline getirilmelidir’
-
EĞİTİMDE ETKİ PLATFORMU KOLEKTİF BİR HAREKET BAŞLATIYOR
-
İTO Başkanı’ndan çağrı: Özel okullarda KDV % 1’e çekilsin
-
Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumuna 6 ülke ve 47 şehirden 3 bin kişi katıldı
-
3 ve 4. Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumları kapılarını açmaya hazırlanıyor
-
‘Kadın eğitimcilerin liderlik ettikleri okullarda başarı oranları artış gösteriyor’
-
‘Geleceğin eğitiminde kadınlar sistemin şekillendiricileri ve dönüştürücüleri olacak’


