banner

‘Tam Gün Yasası’ kararı bugün




Doktorların ve tıp camiasının merakla beklediği  “Tam Gün Yasası” kararı Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek etkinlikte kamuoyuyla paylaşılacak.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ''Tam Gün Yasası''na ilişkin son durumu, bugün kamuoyu ile paylaşacağını bildirdi.

Müezzinoğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile Anadolu yakasında yapılacak şehir hastanesiyle ilgili incelemelerde bulunmak üzere geldiği Sancaktepe'de, Belediye Başkanı İsmail Erdem ile makamında görüştü.

Burada gazetecilerin ''Tam Gün Yasası''na yönelik düzenlemeye ilişkin sorusu üzerine Müezzinoğlu, bu konudaki son durumu bugün Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek etkinlikte tıp camiasıyla paylaşacaklarını bildirdi.

Müezzinoğlu, ''Yasayla ilgili kamuoyuna yansıyan ayrıntılar gerçeğe yakın mı?'' sorusuna, ''Her boyutuyla yakın olanlar var. Çünkü tahminler bazen isabet ediyor, bir kısmı çok alakalı görünmese de... Zaten aklın yolu birdir. Biz o aklın yoluna hep birlikte yürümeye çalışıyoruz. Bu fırsattan istifade tıp camiamızın Tıp Bayramı'nı kutluyorum'' yanıtını verdi.

  

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.