banner

Unutkan adaylar sınava son anda yetişti




Unutkan adaylar, nüfus müdürlükleri yardımıyla sınava girebildi

Düzce'de Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek 41 öğrenci, nüfus cüzdanlarını unuttukları gerekçesiyle İl Nüfus Müdürlüğü'ne başvurdu.

Son Dakika YGS Haberleri ve YGS çözümleri için Tıklayın

Düzce İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Hüsamettin Erkınay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yıl da nüfus cüzdanlarını unutan öğrencilerin fazla olduğunu söyledi.

Sınav saatine kadar 41 öğrencinin kayıp şikayetiyle kendilerine başvurduğunu aktaran Erkınay, ''10.30'a kadar aşırı yoğunluk oldu. Bizim açımızdan problem yok. İnşallah emeğimizin karşılığını onları sınava yetiştirerek alırız. Biz o zaman çok daha mutlu oluruz'' diye konuştu.

Erkınay, öğrencilerin başvuru evraklarını detaylı incelemediğini ifade ederek, ihmalci olduklarını savundu.

Sınavda sadece nüfus cüzdanı ve pasaportun geçerli olduğuna işaret eden Erkınay, öğrencilere başarı diledi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.