banner

Öğrencilere ücretsiz internet




Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı tüm yurtlarda, öğrencilere ücretsiz internet imkanı sunulacağı bildirildi.

YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak, “Haziran ayının sonunda her öğrencimiz, Türkiye'nin bütün yurtlarında ücretsiz internet bağlantısına kavuşacak." açıklamasında bulundu.

Öğrenci yurtlarındaki fiziki şartların iyileştirilmesi için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla harekete geçtiklerini anlatan Albayrak, öğrencilerin internet aracılığıyla bilgiye daha kolay ulaşması için yürüttükleri çalışmalarda da sona yaklaştıklarını kaydetti.

YURTKUR'a bağlı tüm öğrenci yurtlarında ücretsiz internet imkanı sunulacağını belirten Albayrak, şöyle devam etti:

"Sayın Başbakanımızın talimatlarının ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında protokol imzalandı. Bu protokol kapsamında, öğrencilerin yurtlarda internete bağlanabilmesi için süreç başlatıldı. Hazırlık çalışmalarımız sürüyor. Haziran ayının sonunda her öğrencimiz, Türkiye'nin bütün yurtlarında ücretsiz internet bağlantısına kavuşacak."

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.