banner

‘Twitter ve Facebook’a müdahale yok’




BTK Başkanı Acarer, "Twitter ve Facebook'a yönelik herhangi bir engelleme veya müdahale söz konusu değildir" açıklamasında bulundu.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Tayfun Acarer, AA muhabirinin Twitter ve Facebook'a erişimin engellendiği yönündeki iddialara yönelik sorusunu yanıtlayan Acarer, BTK'nın ve Telekomünikasyon İletişim Başkanlığının Twitter veya Facebook'a yönelik herhangi bir müdahalesinin bulunmadığını söyledi.

Acarer, bu sitelere erişim sırasında meydana geldiği iddia edilen yavaşlama ve bağlantı zorluklarının, yoğunluktan veya fazla yer tutan video gönderimlerinin çokluğundan kaynaklanmış olabileceğini belirtti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.