banner

ÖRAV öğretmenlerin mesleki gelişimi için koşacak




Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) gönüllüleri, 37. Vodafone İstanbul Maratonu’nda öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerine destek olmak için koşuyor. Vakıf, “Türkiye’nin Öğrenen Öğretmenleri” projesine bağış toplamak için “Öğretmenlerimiz İçin Koşuyoruz!” sloganıyla destek çağrısında bulunuyor.

orav maratonÖğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) gönüllüleri, 15 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek 37. Vodafone İstanbul Maratonu’nda öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerine destek olmak için koşuyor. Vakfın “Türkiye’nin Öğrenen Öğretmenleri” projesine bağış toplamak için “Öğretmenlerimiz İçin Koşuyoruz!” sloganıyla koşacak gönüllüler, Türkiye’nin gelecek kuşaklarını yetiştiren öğretmenlere destek olmak isteyenleri de “Yardımseverlik Koşusuna” destek olmaya çağırıyor.

Öğretmen Akademisi Vakfı gönüllülerinin çağrısıyla toplanacak bağışlar, Türkiye’nin dört bir köşesindeki devlet okullarında görev yapan öğretmenlere sunulacak ücretsiz eğitimlerde kullanılacak. Eğitimler pedagojik yönü gelişmiş, üretken, empati sahibi, eleştirel düşünebilen öğretmenlerin çoğalmasına katkı sağlayacak.

Vakfın gönüllülerinden oluşan 52 kişilik koşu ekibi “Öğretmenlerimiz İçin Koşuyoruz” sloganı ile geride bırakılan her kilometrede, öğretmenlere katkıda bulunmanın verdiği gurur  ve mutlulukla daha hızlı koşacak. Toplanan bağışlar ise daha aydın yarınlar için Türkiye’ye hız kazandıracak.

Bağış için harika bir neden: Maraton

New York City, Londra ve Berlin gibi dünyanın en önemli maratonları özellikle son yıllarda farklı nedenler için bağış toplamak isteyen kişiler ya da inisiyatiflerce ideal organizasyonlar olarak görülüyor. Maratonlar vasıtasıyla toplanan bağışlar pek çok kurum ya da ihtiyaç sahibi kişilere hibe ediliyor. Böylelikle spor amaçlı bu organizasyonlar değerli bir amaca da vesile oluyor. İstanbul Maratonu’nda da bu güne kadar farklı nedenlerle toplanan bağışların, binlerce kişinin hayatlarına katkı sağlaması “maratonların sadece maraton” olmadığını kanıtlıyor.

Türkiye’nin geleceğini yetiştirecek öğretmenlere destek olmayı isteyen gönüllüler, banka havalesi yoluyla ya da Vakfın kurumsal sayfasında yer alan https://bagis.orav.org.tr/kampanya/1/37-vodafone-istanbul-marathonu linki üzerinden bağışta bulunabilir.

Banka havalesi ile bağışta bulunmak isteyen katılımcılar için detaylı bilgi aşağıda yer almaktadır:

Öğretmen Akademisi Vakfı

Garanti Bankası Eminönü Şubesi

Hesap numarası: 705 – 6298140

IBAN: TR96 0006 2000 7050 0006 2981 40

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.