banner

E- Terakki sosyal medyada yayına başladı




TERAKKİ’nin Facebook platformundaki haber portalı eTERAKKİ yayına başladı

Terakki Vakfı Okulları Türkiye’de eğitim kurumları arasında bir ilki daha hayata geçiriyor. Facebook’ta bugüne kadar sadece iletişim alanında önde gelen, belli başlı kurumlarca kullanılan ‘social reader’ uygulamasını kullanıma sunuyor.

Social reader, Facebook kullanıcılarına haber takibi ve paylaşımı için kolaylık sunan kullanışlı bir uygulama. eTERAKKİ uygulamasına Facebook’ta Terakki Vakfı Okullarını beğenen herkes ulaşabiliyor. Terakki Vakfı Okulları öğrencileri, öğretmenleri, velileri ve diğer takipçileri için; bugüne kadar oluşturduğu ‘haber ağını’ bu uygulama ile  Facebook kullanıcılarına taşıyor.

Konusu çocuk, genç ve eğitim olan eTERAKKİ zengin içerikleri ile sadece Terakki Vakfı Okulları öğrenci, öğretmen ve velilerine değil; çocuk genç ve eğitim konularına ilgi duyan herkese sosyal bir mecra yaratıyor. TERAKKİ bu platformda proje ve etkinlik gibi çalışmalarının yanı sıra eğitim yaklaşımını, ilke ve değerlerini yansıtan haber ve gelişmeleri de takipçileri ile paylaşacak.

www.eterakki.com

ya da

apps.facebook.com/eterakki 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.