banner

Bilişim öğretmenleri’nden Bakan Dinçer’e açık mektup




Bilişim öğretmenleri Milli Eğitim Bakanlığı'na atamalarda adil olunması ve bilişim öğretmenlerine yeterli sayıda kadro verilmesi için talepte bulunuyor.

Talim Terbiye Kurulu’nun yayımladığı ders saati çizelgesinde bilişim dersleri haftalık 2 saat seçmeli verilmiştir(maalesef zorunlu olmalıydı). Öğretmen atama sayıları belirlenirken müdürlerimizin bu dersi seçmeleri halinde bu okulllara öğretmen kadrosu verilecek midir..Bilinmektedir ki müdürler ne kadar isteseler de meb izni ,isteği olmadıkça norm kadro verilmemektedir? Ağustos ayında 40.000 öğretmen alımında bilişim öğretmenleri olarak atanmak istiyoruz. Puanların yine 89’larda kapatılması ve alımların 150’lilerde kapatması bizleri derin üzüntüye boğmaktadır.Yeni açılan meslek liselerine ve bilişim sınıfları olan bütün okullara bilişim öğretmeni kadrosu verilmelidir.30.000 bilişimci adına Hükümetimizden ve Sayın Milli Eğitim Bakanımızdan arz ve talep ediyoruz.Saygılarımla.

TÜKETEN BİR TOPLUM DEĞİL ÜRETEN BİR TOPLUM İÇİN 40.000 BİLİŞİMCİ ADINA EN AZ 2000 KADRO BEKLİYORUZ.YÜZDE 5!

TEKNOLOJİ ÇAĞINDA YÜZDE 5 ÇOK MU? LÜTFEN BİZLERİ VE AİLELERİMİZİ SEVİNDİRİN...

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.