banner

Yurt ve burs başvuruları için son gün 7 Ekim




EK kontenjanla yerleşen öğrenciler için yurt ve burs başvuruları 7 Ekim Pazartesi saat 23.59’a kadar www.kyk.gov.tr internet adresinden yapılabilecek.

Yurt ve burs başvuruları için son gün 7 Ekim, Ek kontenjanla yerleşen adaylar burs ve yurt başvurusu yapabilecek

Yükseköğretim programlarına 2013-2014 öğretim yılı ek kontenjanla yerleşen öğrenciler için yurt ile kredi ve burs başvuruları başladı.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumundan yapılan açıklamaya göre, ek yerleştirmeyle herhangi bir yükseköğretim programına girmeye hak kazanan öğrenciler, yurt ile kredi ve burs başvurularını, 7 Ekim Pazartesi saat 23.59’a kadar kurumun “www.kyk.gov.tr” internet adresinden yapabilecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.